Tomografii dentare

Tomografia dentara –  pentru a veni in sprijinul medicilor impalantologi si ortodonti sau cei din domeniul ORL, in parteneriat cu unul dintre cei mai mari producatori finalandezi de aparatura tomografica volumetrica (CBCT- Cone beam computed tomography, cea mai performanta tehnologie la ora actuala pe plan mondial ) folosim tehnologia digitala 3D pentru a oferi imagini tridimensionale si de a evidentia cu precizie diversele formatiuni anatomice.

Folosind masuratori precise, punem in evidenta particularitatile anatomice , astfel conferind un spor de siguranta actului medical.

Reconstructiile 3D obtinute cu ajutorul tomografului confera imagini spectaculoase, ce permit vizualizarea in interiorul structurilor oasoase, de jur imprejurul acestora prin rotatie 360 de grade, astfel evidentiindu-se in totalitate si in amanunt zonele investigate dorite.

Tehnologia moderna  combina obtinerea de imagini spectaculoase 360 de grade  in reconstructii sau simulari, cu o doza de radiatii minim posibila, aparatura moderna fiind testata si conceputa sa emita doze de radiatii cu mult sub limitele internationale admise in domeniu.

Practic, aparatura pe care o folosim permite obtinerea celor mai fidele si precise imagini, folosind cantitatea cea mai scazut posibila de radiatii. (prinipiul ALARA- As Low As Reasonable Achivable).

Se pot realiza in centrul nostru toate tipurile de tomografii 3 D:

–         totale maxilare si/sau  mandibulare

–         partiale maxilare si/sau mandibulare

–         tomografie ATM

Imagine tomografie simulare canal mandibular:

Reconstructie3

Reconstrucite

Simulare implant dentar:

Simulare implant 3

Mandibula

Profil reconstrucite2